Views Navigation

Navigace pro zobrazení Akce

Dnes
Právě probíhající

Panelová výstava Genetické zdroje: klíč k zemědělské rozmanitosti

Průhonická botanická zahrada Průhonice

Panelová výstava v rozariu Průhonické botanické zahrady o rostlinách, zvířatech, mikroorganismech a vlastnostech, které čekají na svoji příležitost. Výstava stručně představuje téma zemědělské rozmanitosti, jejího významu pro lidstvo i způsoby, … Pokračovat ve čtení "Panelová výstava Genetické zdroje: klíč k zemědělské rozmanitosti"

Naše pole 2024

Zbýšov u Čáslavi Zbýšov

Dovolujeme si vás pozvat na 24. ročník celostátní přehlídky polních pokusů odrůd zemědělských plodin, ochrany a výživy rostlin a výstavu zemědělské techniky, která se koná 18.-19.6.2024 ve Zbýšově u Čáslavi. … Pokračovat ve čtení "Naše pole 2024"

VědaFest 2024

VědaFest Vítězné náměstí Vítězné náměstí, Praha 6

Další příležitostí seznámit se s činností genové banky VÚRV, v.v.i., která je centrálním skladem semen i  koordinačním pracovištěm Národního programu rostlin bude na VědaFest dne 19.6.2024 na Vítězném náměstí v … Pokračovat ve čtení "VědaFest 2024"

Polní kázání Olomouc 2024

VÚRV, v.v.i., Olomouc Šlechtitelů 29/892, Olomouc

19.6.2024 Vás zveme na prohlídku výsadeb genetických zdrojů rostlin zelenin a léčivých, aromatických a kořeninových rostlin (Národní program genetických zdrojů roostlin). Součástí bude i návštěva technických izolátorů a hmyzích opylovatelů. … Pokračovat ve čtení "Polní kázání Olomouc 2024"